Pátek 29. března 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní vozidlo skončilo na střeše

Profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Nechanic vyjeli včera 11. května 2010 krátce po půl osmé ráno k dopravní nehodě osobního vozidla, které havarovalo u obce Kunčice na Hradecku. Vozidlo Škoda Octavia Combi skončilo převrácené na střechu.

Profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Nechanic vyjeli včera 11. května 2010 krátce po půl osmé ráno k dopravní nehodě osobního vozidla, které havarovalo u obce Kunčice na Hradecku. Vozidlo Škoda Octavia Combi skončilo převrácené na střechu. Jeho devětadvacetiletý řidič utrpěl zranění a byl letecky transportován do nemocnice. V době příjezdu první jednotky na místo události byl řidič mimo vozidlo a v péči záchranné služby. Hasiči pomohli s naložením zraněného do vrtulníku a zabezpečili automobil proti požáru. Odpojili autobaterii a vůz otočili zpět na kola. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: SDH Nechanice)



Na dálnici D11 se srazila dvě osobní vozidla

Dvě osobní vozidla havarovala včera 11. května 2010 po poledni na dálnici D11. Na místo vyjeli profesionální hasiči z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Chlumce nad Cidlinou. Na 76. kilometru dálnice se srazila osobní vozidla Hyundai Getz a Škoda Super. Pětatřicetiletý řidič škodovky narazil zezadu do osobního vozidla Hyundai. Jeho devětapadesátiletý řidič utrpěl zranění a byl převezen do nemocnice. Hasiči zajistili vozidla proti požáru a úniku provozních kapalin. Příčiny nehody šetří Policie ČR. (foto: stanice Hradec Králové) 

Info: Martina Žahourková, HZS KHK

-wap-

Sdílet