Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

RESCOP přináší podzimní novinky v oblasti vnikání do uzavřených prostor, přejmenuje sady a nabídne nová balení

Firma RESCOP přichází s novinkami ve svém systému pro vnikání do uzavřených prostor. Jako jediná v oboru má svou činnost prioritně zaměřenou na hasičské jednotky. Jejich nabídka postupně dozná změn.

Postupně dojde k přejmenování a doplnění sad RESCOP. Sady budou nabízeny jak v jednoduchých kufrech jako doteď, tak nově v europřepravkách a vodotěsných kufrech firmy AUER PACKAGING.


  1. Sada RESCOP W – sada pro otevírání plastových oken
  2. Sada RESCOP D – sada pro otevírání zabouchnutých dveří od sebe
  3. Sada RESCOP REPO – sada pro otevírání zabouchnutých dveří od sebe i k sobě
  4. Sada RESCOP GREEN – základní sada pro otevírání zabouchnutých dveří a plastových oken uzavřených a na ventilačku.
  5. Sada RESCOP YELLOW – GREEN+ rozlamování vložek
  6. Sada RESCOP RED – YELLOW + vytrhávač vložek – zvonek
  7. Sada RESCOP RED + AKU – profi frézka Bosch + sada fréz

Tyto sady jsou standardně dodávány v plastových kufrech. Bude je možné zakoupit také ve vodotěsných kufrech RESCOP GOLD a postupně si doplňovat sady.

Novinky v nabídce

8. Sada RESCOP GOLD – kompletně vybavená sada pro otevírání dveří a oken včetně profi vrtačky a akufrézky BOSCH ve vodotěsném kufru nebo přepravce 600×400mm 9. Sada RESCOP W PLUS – sada doplněna o otevírač oken na ventilačku a přísavku ve vodotěsném kufru nebo přepravce 400×300mm 10. Sada RESCOP GOLD HZS – kompletně vybavená sada pro otevírání dveří a oken včetně profi vrtačky a akufrézky BOSCH dle nejnovějších technických podmínek ve vodotěsném kufru nebo přepravce 600×400mm

Firma RESCOP provádí profesionální školení jednotek HZS, HZSP a obcí. Ideální maximální počet účastníků je 10. V tomto počtu jsou účastníci pozorní a všichni si prakticky vyzkouší všechny druhy vnikání do uzavřených prostor.

Firma nabízí individuální přístup pro případy provedení školení v místě působiště firmy případně sdružení školení pro několik jednotek.


Rescop.cz: Školení – Vnikání do uzavřených prostor


Pro případné sestavení bezplatné nabídky nás kontaktujte na rescop@seznam.cz

V průběhu celého roku jsou firmou nabízeny výhodné slevové akce na nástroje či školení. Sledujte nás na www.rescop.cz nebo Facebooku www.facebook.com/rescopsystem.

Komerční prezentace
Sdílet