Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Společnost GoodPRO ukončí výrobu modelu FireHorse, nahradí ho FireRex plus

Vážení hasiči, hasičky, zákazníci, uživatelé. V současné době společnost GoodPRO prezentuje na trhu mimo jiné 3 modely třívrstvých zásahových oděvů, které jsou parametrově i cenově na podobné úrovni: FireRex, FireRex plus a FireHorse.

Rozhodli jsme se tento segment zjednodušit a od roku 2021 nabízet pouze FR3 FireRex plus. Výroba modelů FireRex a FireHorse bude ukončena.

Třívrstvý zásahový oděv FireRex plus bude v této souvislosti pro rok 2021 zásadně inovován: Vrchní tkanina bude opět výhradně z aramidových vláken s RipStop vazbou, ovšem nově ze značkového meta-aramidu Teijinconex 93 % a značkového para-aramidu Twaron 5 %. Tím se významně zvýší mechanická odolnost a celková životnost oděvu.

Stávající membrána bude nyní na aramidové netkané textilii, což spolu s novou izolační vrstvou přispěje k lepší tepelné odolnosti a současně níží hmotnost oděvu.

Navíc FireRex plus dostane i perforované reflexní pruhy a napoleonskou kapsu.


Celá tato významná inovace posune Rexe plus v podstatě na úroveň FireHorse. Nový FR3 FireRex plus bude přitom nabízen za nižší cenu.

Zákazníci, kteří dosud používali model FireHorse, mohou bez obav přejít na stejně kvalitní inovovaný FR3 FireRex plus a uživatelé dosavadního FireRexe získají přechodem na Rex plus úplně novou kvalitu třívrstvého zásahového oděvu za velmi zajímavou cenu.

Problémem nebude ani odstín tmavě modré barvy vrchní tkaniny, protože je téměř nerozeznatelný od končících modelů.


Od roku 2021 bude tedy společnost GoodPRO nabízet 4 modely třívrstvých zásahových oděvů:

  • základní, inovovaný a kvalitní FR3 FireRex plus,
  • profesionální a osvědčený FR3 FireShark,
  • špičkový FR4 FireWarrior se zónovou ochranou,
  • jedinečný FR4 FirePanther s americkou Pbi vrchní tkaninou.

Více informací najdete na GoodPRO webu a v katalogových listech.

Velmi si vážíme vašeho zájmu a věříme, že si i nadále z naší nabídky vyberete oděv podle svých požadavků, představ a možností.

V případě potřeby nebo nejasností nás neváhejte kontaktovat.

Sdílet
Přiložené soubory
FR3 FireRex plus CZ 2020.pdf zobrazit online PDF 3 MB