Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

TRBOnet je dispečerský systém vhodný i pro hasiče

Dispečerský systém TRBOnet se stal důležitou aplikací pro dispečerská centra městských policií případně dalších složek IZS, které používají technologii MOTOROLA. Umožňuje operátorům rychle reagovat na mimořádné situace. Dovoluje jim spravovat více hovorů současně, podržet aktivní telefonní hovory nebo je přeposlat jiným dispečerům, telefonům, skupinám radiostanic nebo jednotlivým radiostanicím.

Kompletní telefonické funkce včetně konferenčních hovorů a přesměrování hovorů mohou zaměstnanci využít pro efektivnější komunikaci a přispívat k rychlejšímu řešení problémů. Vestavěný interkom umožňuje komunikaci více dispečerů navzájem pomocí Voice over IP (VoIP) aniž by zatěžovali provozní kanály, kde komunikují radiostanice.

Články o radiostanicích jsou připravovány ve spolupráci s firmou KOMS Mělník a. s.

Společnost KOMS Mělník a.s. navrhuje a dodává řešení, která zajišťují bezpečnou a odolnou pozemní mobilní rádiovou komunikaci, podporovanou kritickými službami a softwarem.

TRBOnet poskytuje nepřetržité neomezené nahrávání telefonních a rádiových komunikací včetně soukromých hovorů a textových zpráv. Pro správu podrobné historie všech uživatelských hovorů má vyhledávací mechanismus.

Telefonické propojení umožňuje bezproblémovou integraci rádiové sítě s telefonním systémem. To je zvláště cenné, když je důležité kontaktovat lidi mimo rádiovou síť v případě.

Funkce Správa událostí / výstrah vám pomáhá automatizovat reakci na mimořádné události na základě předdefinované sady pravidel. Možnost sledování rádií pomocí GPS umožňuje rychlé akční plány a lepší dobu odezvy.

Dispečerský systém TRBOnet je zároveň zdrojem veškerých informací pro integraci do aplikačních řešení třetích stran. Veškerá data obsažená v systému tak lze sdílet a využít i pro jiné řešení.

Tento nejmodernější dispečerský systém založený na IP nabízí široký výběr dalších modulů, což znamená, že může být přizpůsoben individuálním požadavkům. Intuitivní uživatelské rozhraní výrazně zkracuje dobu učení a umožňuje operátorům soustředit se na úkoly, na nichž záleží. Díky IP povaze je tento produkt mimořádně flexibilní a škálovatelný, takže váš systém může vyrůstat podle vašich požadavků.

Sdílet