Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Bambiriáda 2010 v hlavním městě

Přehlídka volnočasových aktivit pro děti a mládež Bambiriáda se koná letos už po dvanácté v různých krajích naší republiky, včetně Prahy. Je ukázkou pro děti, že aktivit okolo nich je mnoho, že nemusí jen sedět u počítačů nebo se nudit. Je také inspirací pro rodiče, jak mohou jejich děti trávit volný čas nejen ve školním roce, ale také o prázdninách. Ukázky a prezentace jsou doplněny bohatým doprovodným programem.

Ani letos se Bambiriáda neobejde bez pražských hasičů : Zveme všechny, malé i velké, aby navštívili náš stánek a vyzkoušeli si své vědomosti v testech, aby si prohlédli zásahový oblek hasičů, dýchací přístroje nebo se dozvěděli něco o požární ochraně. Na všechny ve společném stánku policie a hasičů bude dohlížet velký plyšový Dráček Záchranáček. Ten je v menší formě určený jako první psychologická pomoc dětem při nepříjemných událostech, jako je například požár nebo dopravní nehoda, jíž mohou být účastníky.

Přijďte se za námi podívat! Bambiriáda se koná od 20. do 23. května 2010 na Vítězném náměstí v Praze 6, denně od 9:00 do 18:00 hodin a v neděli od 9.00–17.00 hodin. Rádi vás na našem stánku uvítáme!

Info: por.Bc. Pavlína Adamcová, tisková mluvčí HZS hl.m. Prahy 


-wap-

Sdílet