Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V obci Třemošná došlo ke srážce vlaku a osobního vozidla, nikdo nebyl zraněn

Dne 25. ledna 2021 krátce před jedenáctou hodinou dopoledne došlo ke střetu regionálního vlaku s osobním vozidlem na železničním přejezdu bez závor ulice Revoluční v obci Třemošná. Ve vlaku (strojvedoucího ročník 1990) cestovalo 17 osob a ve vozidle tovární značky VW Sharan se nacházel pouze řidič ročník 1978.

Naštěstí se dopravní nehoda obešla bez zranění osob. Provoz na trati byl po dobu šetření nehody uzavřen. Na místo mimo jiné byla přivolána drážní inspekce. Alkohol byl u strojvedoucího a řidiče vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou.

Dále přivolaní policisté územního odboru Plzeň-venkov na místě zajistili maximální počet stop, provedli ohledání místa dopravní nehody a pořídili fotodokumentaci. Provoz na komunikaci nebyl omezen, kdy nevznikla žádná překážka, která by bránila v průjezdnosti.

Dopravní nehodu si na místě převzal vyšetřovatel SKPV Plzeň-venkov pro podezření ze spáchání trestného činu obecné ohrožení. Příčina a okolnosti jsou předmětem dalšího šetření venkovských kriminalistů.

nprap. Veronika Hokrová
Policie ČR
Sdílet