Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Osobní automobil narazil do garáže a začal hořet

Dne 28. května 2010 ve 13:45 hod byla na Krajské operační a informační středisko Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina ohlášena dopravní nehoda v obci Nečice na Pelhřimovsku. Na místo události vyjely tři jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů.

Ilustrační foto

Osobní automobil Renault Megane narazil do garáže u rodinného domu a po nárazu začal hořet. V době příjezdu hasičů na místo události byl osobní vůz v plamenech. Oheň se stačil rozšířit na střechu garáže. V době nehody cestovaly ve vozidle dvě osoby. Při nehodě byl zraněn řidič osobního vozidla. Zdravotníci jej transportovali sanitním vozem k ošetření do nemocnice.

Na likvidaci požáru hasiči nasadili několik vodních proudů. Ve 14:32 hod byl požár zcela zlikvidován a velitel zásahu začal odesílat jednotky zpět na základny.

Plameny způsobily škodu v předběžné výši 100.000,– Kč ( škoda ve výši 20. 000,– Kč vznikla na osobním vozidle, škoda ve výši 80. 000,– Kč na objektu garáže).

U události zasahovala jednotka profesionálních hasičů ze stanice Pelhřimov společně s jednotkami sborů dobrovolných hasičů ze Senožat a Košetic.

Ilustrační foto

kpt. Ing. Petra Musilová, DiS.
tisková mluvčí
HZS kraje Vysočina


-swo-

Sdílet