Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

IRON FIREMAN 2010 bude první sobotu v září

Další ročník nejtěžší hasičské soutěže na světě ve stylu TFA je naplánován na první sobotu v září, tedy 4. 9. 2010. Přihlásit se budou moci hasiči od 15. června ve speciálním formuláři.

Další ročník nejtěžší hasičské soutěže na světě ve stylu TFA je naplánován na první sobotu v září, tedy 4. 9. 2010. Přihlásit se budou moci hasiči od 15. června ve speciálním formuláři.

Ten bude umístěn na webu www.ironfireman.cz. Po vyplnění formuláře budete předběžně zaregistrováni a získáte další informace. Každý závodník se musí registrovat samostatně, hromadná registrace nebude možná.

Důvod je jasný. Chceme po každém závodníkovi velikost trička a adresu pro zaslání věcí potřebných k závodu. Odpadne tak zdlouhavé registrování těsně před závodem. Každý kdo se registruje dostane tričko přímo s jeho velikostí, startovní číslo, registrační pásku, doklad o zaplacení, pravidla soutěže a podrobný popis kdy startuje.

Startovné je letos odstupněné dle doby registrace a zaplacení. Kdo se zaregistruje a zaplatí startovné do 31. července 2010 bude platit 300 Kč, ti kteří zaplatí do 15. srpna 2010 zaplatí 400 Kč, ten kdo se registruje do 31. 8. 2010 pak zaplatí běžné stratovné, které držíme již 8 let, tedy 500 Kč. Novinkou je i možnost registrace přímo na místě v den závodu. Startovné bude ale 700 Kč a dostanete univerzální velikost trička XL. Doporučujeme tedy s registrací neváhat.

Pro vítěze je připraveno prozatím 10.000 Kč. Novinkou je takzvaný jackpot, který bude naskakovat dle vybraných peněz za startovné. Čím více se závodníků přihlásí, tím větší bude jackpot.

Letos se opět mohou registrovat i dobrovolní hasiči. Počet dobrovolných hasičů však bude omezen. Organizátoři si vyhrazují právo závodníka zařadit mezi náhradníky při větším počtu přihlášených borců.
Bude připraven i bohatý doprovodný program. Soutěž se uskuteční opět mezi nákupním centrem Arkády Pankrác a budovou CITY EMPIRIA.


-kaw- 

Sdílet