Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Krajská soutěž Ústeckého kraje v Požárním sportu

Včera, 2. 6. 2010, se konala na stadionu TJ Tatran Podbořany krajská soutěž v Požárním sportu družstev, za účasti 7 družstev ze 7 okresů a to Teplice, Most, Děčín, Litoměřice, Chomutov, Ústí nad Labem a domácí územní odbor Žatec.

Ačkoli celou soutěž provázelo nepříznivé počasí a déšť bylo opravdu na co koukat a na stadionu Tatran padlo i několik velmi dobrých časů či osobních rekordů.

Na samém počátku při zahájení soutěže se slova ujal ředitel úo Žatec Plk. Ing. Pavel Antoš, který zde soutěžící přivítal popřál jim mimo jiné klidný průběh závodů a dále vyzval přítomné k uctění památky minutou ticha našeho dlouholetého kamaráda, kolegy a až do minulého ročníku hlavního rozhodčího soutěže Bc. Jendy Šulika, který nás bohužel v letošním roce opustil.

Celkové pořadí po závěrečném hvizdu soutěže. Na prvním místě se umístilo družstvo z Teplic jako druhé je stíhalo družstvo z Mostu a jako třetí skončili Litoměřice. Družstvo domácích borců se umístilo na čtvrté příčce. Další v pořadí 5. Děčín, 6. Ústí nad Labem, 7. Chomutov.

A v královské disciplíně požárního sportu požárním útoku se na prvním místě s časem 27,14 umístilo družstvo Mostu těsně druhé bylo družstvo domácích borců úo Žatec s časem 27,61 a na třetím místě družstvo Teplických hasičů s časem 28,30.

-miw-

Sdílet