Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

FIREPORT ZERO: Svolávací systém pro hasičské jednotky již od 50 Kč měsíčně

Stále více se na FIREPORT obrací jednotky, které mají jednu či dvě události ročně a hledají co nejekonomičtější řešení svolávání k zásahům.

Nad tímto tématem se kluci z FIREPORTu znovu zamysleli a vytvořili pro takové jednotky zcela novou službu. Je jí FIREPORT ZERO, stojí 50 Kč bez DPH měsíčně a lze si ji objednat již od 1. března 2021.

A co všechno obsahuje?

Svolání SMSkami – při vyhlášení poplachu odešleme všem hasičům (bez jakéhokoliv limitu) SMS zprávu s informací o události (cena jedné SMS o poplachu ve variantě FIREPORT ZERO je 10 Kč bez DPH).

Aplikace pro chytré telefony – zároveň pošleme informace o události přes mobilní data do chytrých telefonů, kde hasiči vidí nejen co a kde se děje, ale zároveň vidí navzájem svou zpětnou vazbu, kdo potvrdil, že na výjezd jede a kdo ne

Volání – při vyhlášení poplachu také zavoláme – pro případ, že by hasiči nestihli zareagovat na poplach v aplikaci, nebo neměli chytrý telefon, nebo prostě jen neslyší SMS a aplikaci, třeba ve sprše.

Samozřejmostí také je, že i tato služba obsahuje přístup do ovládacího rozhraní www.fireportal.cz, odkud se celý systém nastavuje.

Hasiči mohou také využívat FIREPORT pro rozesílání obecných informací typu – bude brigáda, nebo schůze apod. (a to jak z portálu www.fireportal.cz, nebo přímo z mobilního telefonu)

Jak to bude vypadat v praxi? Podívejme se na příklad

Máte jednotku o devíti členech a aktivujete si službu FIREPORT ZERO.
Měsíčně Vás bude FIREPORT ZERO stát 50 Kč bez DPH.
KOPIS Vám pošle za rok 1 poplach, tzn. 9 členů x 10 Kč = 90 Kč bez DPH.
Roční náklad na provoz FIREPORT ZERO ve Vaší jednotce je pak 690 Kč bez DPH.

Pro více informací o službě kontaktujte FIREPORT na e-mailu info@fireport.cz
nebo telefonu +420 315 55 00 44.

Tým FIREPORT
www.fireport.cz
Sdílet