Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Exkluzivní pohled do zákulisí hasičů na pražském letišti byl online, dostupný bude ještě 48 hodin

Co se děje na letišti v Praze, to můžete sledovat z pohodlí vašeho obýváku. Po velkém úspěchu pilotního dílu Letiště Praha pokračuje v online exkurzích, tentokrát u letištních hasičů a jejich techniky. Živý přenos byl opět dostupný na letištním Facebooku a YouTube kanálu, začal ve středu 14. dubna 2021.

Průvodce diváky přivítal v hasičárně a představil celou Hasičskou záchrannou stanici Letiště Praha, která patří k nejmodernějším v republice.

Přečtěte siHasiči na Letišti Václava Havla v Praze mají dva nové Panthery od Rosenbauera

Průvodce exkurzí jim nabídl pohled do nejzajímavějších vozidel, včetně letištní hvězdy, zásahové speciálu Rosenbauer Panther. Následovala projížďka po areálu letiště. Diváci viděli, co všechno toto vozidlo dovede, a přímo z kokpitu sledovali ukázku cvičného zásahu na letištní ploše.

Přečtěte siPolygon Hasičského záchranného sboru Letiště Praha, a.s. mohou využít i hasiči z jiných jednotek, včetně těch dobrovolných

Pro informace o dalších online exkurzích ze zákulisí letiště a termínech doporučujeme sledovat oficiální profily pražského letiště na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Klára Divíšková
tisková mluvčí
Letiště Praha
Sdílet