Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Krajská soutěž HZS Středočeského kraje – výstup na věž

V úterý 15. června se uskutečnila první část krajiské soutěže HZS Středočeského kraje v požárním sportu a to výstup do 4. podlaží cvičné věže pomocí hákového žebříku. S nejlepším časem 16,19 sec. ji absolvoval pprap. Tkáč Jaroslav HZS stanice Příbram.

V úterý 15. června se uskutečnila první část krajiské soutěže HZS Středočeského kraje v požárním sportu a to výstup do 4. podlaží cvičné věže pomocí hákového žebříku. S nejlepším časem 16,19 sec. ji absolvoval pprap. Tkáč Jaroslav HZS stanice Příbram. Po této disciplíně je na prvním místě družstvo HZS ÚO Kutná Hora s celkovým časem 108,23 sec.

Ačkoliv předešlý den a předpověď nebyla příznivá, nakonec počasí závodníkům přálo a přispělo k hladkému průběhu soutěže. Z deseti přihlášených družstev HZS se na prvních třech místech umístila družstva z Kutné Hory, Berouna a Příbrami. Nejlepších časů mezi jednotlivci dosáhli pprap. Tkáč Jaroslav (ÚO Příbram), pprap. Novotný Lukáš (ÚO Beroun) a pprap. Bárta Radek (ÚO Mladá Boleslav). V sobotu a v neděli bude dalšími disciplínami pokračovat Krajská soutěže v požárním sportu profesionálních a dobrovolných hasičů. Oficiální zahájení je plánováno v sobotu na 8:30. hod. a v neděli od 8:30 hod. je další sportovní den zahájen vyhlášením výsledků disciplin dne předešlého (věž, běh na 100 m s překážkami HZS, SDH muži, SDH ženy, štafeta 4×100 m HZS, SDH muži, SDH ženy, dvojboj HZS).

Srdečně Vás zveme k návštěvě a morální podpoře závodníků do Nymburka na stadion v ulici Tyršova 11.

Foto: mjr. Bc. Světlana Beránková



-swo-

Sdílet