Středa 8. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Při dopravní hehodě se zranila seniorka

Dne 18. 6. 2010 v 09:09 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u Martinic. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Holešova s jedním zásahovým vozem, ve společném výjezdu s jednotkou dobrovolných hasičů.

Dne 18. 6. 2010 v 09:09 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po dopravní nehodě u Martinic. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Holešova s jedním zásahovým vozem, ve společném výjezdu s jednotkou dobrovolných hasičů. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na známé a problémové křižovatce silnic Martinice – Žeranovice došlo k dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Š Octavia combi a Audi.

Po vzájemném střetu v prostoru křižovatky se škodovka dostala na krajnici a havarovala do betonového přejezdového mostku. Druhé auto skončilo v poli. Při dopravní nehodě došlo ke zranění seniorky převážené ve druhém voze na zadních sedadlech.

Hasiči pomohli s vytažením zraněné starší ženy, která byla uložena na transportní nosítka a následně dopravena do sanitního vozu zdravotnické záchranné služby. Po nutném ošetření byla odvezena do nemocnice k další nezbytné péči.

Hasiči zajistili vraky vozů proti případnému požáru a úniku provozních kapalin. Po zadokumentování nehody bylo místo předáno policii, která nehodu šetřila. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla částečně omezena průjezdnost křižovatkou a doprava byla regulována hlídkou policie.

Info: mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc., tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje

-wap-

Sdílet