Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tradiční turnaj denních zaměstnanců v nohejbale v Kroměříži

Dne 18. 6. 2010 se uskutečnil v Kroměříži tradiční turnaj denních zaměstnanců HZS Zlínského kraje v nohejbale. Na kroměřížskou Bajdu se sjelo letos šest družstev z celého kraje. Kromě zástupců Územních odborů Kroměříž a Uherské Hradiště, přijely také týmy z odboru IZS, operačního řízení, prevence a kanceláře ředitele HZS Zlínského kraje ze Zlína.

Dne 18. 6. 2010 se uskutečnil v Kroměříži tradiční turnaj denních zaměstnanců HZS Zlínského kraje v nohejbale. Na kroměřížskou Bajdu se sjelo letos šest družstev z celého kraje. Kromě zástupců Územních odborů Kroměříž a Uherské Hradiště, přijely také týmy z odboru IZS, operačního řízení, prevence a kanceláře ředitele HZS Zlínského kraje ze Zlína.

Polojasné počasí s krátkým deštíkem působilo osvěžujícím dojmem a počáteční zápasy jakoby daly zapomenout lítým mačům z předešlých let. Dřívější nadvláda kanceláře ředitele měla být znovu zlomena.

Tradičně skvěle připravená antuka nabídla nejlepší možné podmínky a výmluvy hráčů se tak orientovaly jen na vlastní neschopnost. Turnaj znovu prokázal zapálenost a nasazení denních zaměstnanců HZS Zlínského kraje pro sport a soutěživost. K vidění byla znovu celá řada kaskadérských až eskamotérských výkonů při příjmu i odehrání míče, stejně jako protesty i hádky. To však ale ke sportu patří a jenom to podtrhlo skvělou atmosféru turnaje.

Z vítězství se nakonec radovalo družstvo z Uherského Hradiště, které nejen obhájilo loňské prvenství, ale dalo také jasně najevo, že borci z tohoto koutu kraje nejsou letos nejlepší jen v požárním sportu. Vítězný tým, ve složení Pavel Duda, Přemysl Duda a Petr Dvouletý, předvedl skutečně nohejbalové mistrovství a takřka z každého úderu byla cítit sehranost i cit pro míč.

Mnohaletá nadvláda kanceláře krajského ředitele HZS Zlínského kraje byla znovu prolomena. O celkovém vítězi se rozhodovalo až v posledním dnešním utkání, ale očekávané drama se nekonalo. A Ilonce díky za skvělý oběd.

Info: mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc., tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje


-wap-

Sdílet