Úterý 7. května 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V chicagském metru přidusil hustý dým 19 lidí

Devatenáct lidí muselo být hospitalizováno po požáru, který vypukl v metru severně od stanice Chicago Avenue. Osm lidí je ve vážném zdravotním stavu, informuje v pondělí server deníku Chicago Tribune.Požár vypukl v jednom z tunelů metra v neděli kolem 17:00 místního času (pondělí 0:00 SELČ).

Ilustrační foto Internet

Devatenáct lidí muselo být hospitalizováno po požáru, který vypukl v metru severně od stanice Chicago Avenue. Osm lidí je ve vážném zdravotním stavu, informuje v pondělí server deníku Chicago Tribune.Požár vypukl v jednom z tunelů metra v neděli kolem 17:00 místního času (pondělí 0:00 SELČ).

Hořely železniční pražce a hustý černý dým se valil podzemními tunely a větracími šachtami do ulic. Když v tunelu začalo hořet, nacházely se v blízkosti tři vlaky metra. Strojvedoucím se ale podařilo dojet s nimi do stanic a lidé mohli z vlaků vystoupit dříve, než byly v metru přerušeny dodávky elektřiny.

Přesto si ale požár vyžádal devatenáct zraněných, kteří byli převážně s dýchacími potížemi převezeni do nemocnice. Stav pěti lidí je velmi vážný, další tři lidé mají vážná zranění. Zranění jedenácti cestujících jsou lehká.

Více zde

Zdroj: TN.CZ


-swo-

Sdílet