Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči zasahovali u tragické nehody ve Středočeském kraji

Dvě jednotky hasičů z Nového Bydžova a Chlumce nad Cidlinou vyjely včera 20. června 2010 v 16:42 hodin k vážné dopravní nehodě, která se stala na přivaděči k dálnici D11 u Loukonos ve Středočeském kraji. Na silnici č. 327 se čelně srazil motocykl s osobním vozidlem Škoda Fabia.

Dvě jednotky hasičů z Nového Bydžova a Chlumce nad Cidlinou vyjely včera 20. června 2010 v 16:42 hodin k vážné dopravní nehodě, která se stala na přivaděči k dálnici D11 u Loukonos ve Středočeském kraji. Na silnici č. 327 se čelně srazil motocykl s osobním vozidlem Škoda Fabia.

Motorka skončila v příkopu, kde narazila do betonového mostku a začala hořet. Pětadvacetiletý řidič motorky srážku nepřežil, dva lidé z osobního vozidla utrpěli lehká zranění.

Jako první na místo dorazili profesionální hasiči z Nového Bydžova, kteří ihned začali dohašovat hořící motocykl. Dva lehce zranění ze škodovky byli v péči pozemní záchranné služby. Na místo vzlétl také vrtulník letecké záchranné služby. Po příjezdu dobrovolných hasičů z Chlumce nad Cidlinou a profesionálních kolegů z Kolína byl zajištěn osobní vůz proti požáru.

Hasiči odpojili u osobního vozidla autobaterii a zabezpečili jej proti úniku provozních kapalin. Jednotky požární ochrany okresu Hradec Králové předaly místo události veliteli zásahu ze stanice Kolín a vrátily se na základny. Příčiny nehody šetří Policie ČR.


Foto: stanice Nový Bydžov


por. Bc. Martina Žahourková
tisková mluvčí
HZS Královéhradeckého kraje



-swo-

Sdílet