Sobota 27. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Mezi Karlovými Vary a Kyselkou došlo ke střetu dvou osobních vozidel, zraněny byly čtyři osoby

V neděli dne 16. května 2021 krátce po 16:00 hodině došlo na silnici II. třídy č. 222 mezi Karlovými Vary a Kyselkou, cca 1 km od obce Dubina, k dopravní nehodě dvou osobních vozidel.

Řidič ve věku 22 let jedoucí v osobním vozidle značky Audi ve směru od Karlových na Kyselku, zde zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy v ostře pravotočivé zatáčce a přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozidlem značky Peugeot, jež řídila 47letá žena.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče vozidla Audi a jeho dvou spolujezdců, zraněna byla také 47letá řidička a její dvě spolucestující. Všichni byli převezeni k lékařskému ošetření do nemocnice. Komunikace byla v místě dopravní nehody přibližně 3 hodiny neprůjezdná.

Policisté na místě odkláněli dopravu objízdnou trasou. Na místě zasahovala i jednotka Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje, která zajistila unikající provozní kapaliny z vozidel.

Policisté s oběma řidiči provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou řidičů negativně. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 110 tisíc korun.

Případ je nadále v šetření dopravních policistů.

por. Bc. Zuzana Týřová
Policie ČR
Sdílet