Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár osobního auta zaparkovaného v Luhačovicích

Dne 11. 7. 2010 v 01:10 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta v Luhačovicích. Hasiči byli na místě požáru do dvou minut od výjezdu. Vozidlo zachvátil požár v přední a motorové části, který se podařilo rychle uhasit pomocí proudu s vodou. Zásahem hasičů se také podařilo zabránit dalšímu rozšíření plamenů na celý vůz a uchránit tak další hodnoty majetku. Při požáru a zásahu nebyl nikdo zraněn.

Dne 11. 7. 2010 v 01:10 hod. byli hasiči informováni o požáru osobního auta v Luhačovicích.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Luhačovic s jedním zásahovým vozem, ve společném výjezdu s jednotkou dobrovolných hasičů. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že došlo k požáru odstaveného osobního auta zn. BMW.

Hasiči byli na místě požáru do dvou minut od výjezdu. Vozidlo zachvátil požár v přední a motorové části, který se podařilo rychle uhasit pomocí proudu s vodou. Zásahem hasičů se také podařilo zabránit dalšímu rozšíření plamenů na celý vůz a uchránit tak další hodnoty majetku. Při požáru a zásahu nebyl nikdo zraněn.

Po příjezdu vyšetřovatele hasičů ze Zlína bylo místo požáru ohledáno. Vozidlo bylo odstaveno na parkovací ploše v centru města, když byl požár zpozorován. Příčinou vzniku požáru byla technická závada. Požárem způsobená škoda byla vyčíslena na 50.000 Kč. Zásahem hasičů se podařilo uchránit další části vozu asi za 400 tis. Kč.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje


-miw-

Sdílet