Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Požár elektroinstalace ve výrobní hale

Beroun, Hořovice, Dne 12. 7. 2010 v 15:28 hodin byli profesionální hasiči ze stanice Hořovice spolu s dobrovolnými kolegy z Komárova vysláni k požáru rozvodné skříně kovoobráběcího stroje do místní firmy.

Beroun, Hořovice, Dne 12. 7. 2010 v 15:28 hodin byli profesionální hasiči ze stanice Hořovice spolu s dobrovolnými kolegy z Komárova vysláni k požáru rozvodné skříně kovoobráběcího stroje do místní firmy.

Na místo události vyjela z Hořovic CAS 24 Mercedes se sněhovým přívěsem a CAS 32 T 815, z Komárova CAS 25 L 101. Po celou dobu zásahu byla vyslána RZA VW Transporter z požární stanice Beroun na zálohu na D5 exit Zdice a CAS 32 T 815 JSDH Žebrák na zálohu na PS Hořovice.

Po příjezdu na místo požáru bylo zjištěno, že se jedná o požár elektroinstalace v jedné z rozvodných skříní pro kovoobráběcí vertikální frézu. Požár byl hasiči likvidován pomocí dvou RHP CO2 a jedním RHP práškovým zaměstnanci firmy.

Jako příčina vzniku požáru byla předběžně stanovena technická závada v elektroinstalaci. Výše celkové škody a uchráněných hodnot je v šetření HZS Beroun.

por. Ing. Milan Provazník
komisař, oddělení zjišťování příčin požáru
Hasičský záchranný sbor Středočeského kraje
územní odbor Beroun

-kow-

Sdílet