Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič převrátil Audi na střechu

Dne 13. července v 19.06 hodin vyjela jednotka hasičů na dopravní nehodu na silnici mezi Hrochovým Týncem a Přestavlkami. Jednalo se o osobní automobil Audi, kdy řidič pravděpodobně nezvládl vozidlo, sjel ze silnice do pole s obilím, bokem zavadil o strom a převrátil se na střechu.

Dne 13. července v 19.06 hodin vyjela jednotka hasičů na dopravní nehodu na silnici mezi Hrochovým Týncem a Přestavlkami. Jednalo se o osobní automobil Audi, kdy řidič pravděpodobně nezvládl vozidlo, sjel ze silnice do pole s obilím, bokem zavadil o strom a převrátil se na střechu. Zraněného řidiče, který byl již mimo značně poškozené vozidlo, předali hasiči do péče zdravotníkům. Po zadokumentování nehody policisty, auto hasiči vrátili zpět na kola, provedli protipožární opatření a poté se vrátili zpět na základnu.

Dne 14. července v 7.33 hodin zasahovali hasiči ze stanice Hlinsko a hasiči kraje Vysočina, stanice Žďár nad Sázavou, u kolize kamionu, který byl plně naložen součástkami. Při nehodě nedošlo ke zranění řidiče. Uniklé provozní náplně hasiči posypali sorbentem. Nehoda se stala na silnici I/37 z Trhové Kamenice na Ždírec nad Doubravou. Kamion skončil v příkopu. Náklad musel být přeložen do náhradního automobilu. Z důvodu překládky musel být jeden jízdní pruh uzavřen. V 11.49 hodin se podařilo náklad přeložit a silnici zprůjezdnit. Hasiči odstranili následky nehody a vrátili se zpět na základnu.

por. Vendula Horáková
tisková mluvčí
HZS Pardubického kraje


-miw-

Sdílet