Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hasiči vytahovali další auto z potoka

Dne 25. 7. 2010 ve 21:32 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii auta u obce Napajedla. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozem a se speciálním vyprošťovacím au­tem.

Dne 25. 7. 2010 ve 21:32 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po havárii auta u obce Napajedla. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozem a se speciálním vyprošťovacím autem.

Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na silnici mezi obcí Napajedla a Topolná došlo k havárii osobního auta zn. Š Felicia. Řidič osobního auta nezvládl jízdu a s vozem havaroval mimo komunikaci. Vozidlo skončilo pod mostkem místního potoka, kde se převrátilo na střechu.

Řidič vyvázl z havárie nezraněn. Pro podezření na únik provozních kapalin do vody museli na místo vyjet i hasiči. Za osm minut od výjezdu byli hasiči na místě. Po průzkumu hlásil velitel zásahu, že z vozidla unikají provozní kapaliny, které se snaží zachytávat položenou stěnou ze sorbčních hadů. Na vytažení vraku auta použil velitel vyslaný jeřáb.

Po ustavení vyprošťovacího speciálu vytáhli hasiči auto z vody a položili ho na silnici k odtažení. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla částečně omezena průjezdnost po komunikaci třetí třídy.

Zdroj: HZS Zlínského kraje

-kaw- 

Sdílet