Sobota 20. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Hrozivě vypadající nehoda NA na R 10

Dne 26. července 2010 v 08:25 hodin byla na tísňovou linku HZS SČK ohlášena dopravní nehoda kamionu. Dle prvotních informací, kamion jedoucí ve směru na Prahu prorazil svodidla a skončil v příkopu v protisměru. Na místo události byla vyslána zásahová jednotka ze stanice Mladá Boleslav s technikou TA Jeep a CAS 27 Scania, na místo také vyjel vyšetřovatel za účelem fotodokumentace.

Dne 26. července 2010 v 08:25 hodin byla na tísňovou linku HZS SČK ohlášena dopravní nehoda kamionu. Dle prvotních informací, kamion jedoucí ve směru na Prahu prorazil svodidla a skončil v příkopu v protisměru.

Červené Audi, jehož řidič se podruhé narodil

Na místo události byla vyslána zásahová jednotka ze stanice Mladá Boleslav s technikou TA Jeep a CAS 27 Scania, na místo také vyjel vyšetřovatel za účelem fotodokumentace.

Při příjezdu na místo bylo zjištěno, že se skutečně jedná o nehodu kamionu, který prorazil středová svodidla a nyní se nachází cca 3 metry pod úrovní vozovky. Vozidlo stálo na kolech a bylo zaklíněno ve stromech. Uvnitř kabiny se nacházel řidič, který si stěžoval na bolest zad a utrpěl drobné oděrky na horní polovině těla. Po stabilizaci a kontrole lékařkou ZZS byl postupně vyproštěn z kabiny vozu a předán posádce ZZS.

Jednotka provedla kontrolu vozidla a protipožární opatření. Bylo zjištěno, že při proražení svodidel došlo k proražení nádrže hydraulického oleje. Ten byl jednotku zasypán, palivová nádrž byla netknutá. Příčina dopravní nehody je v šetření Policie ČR, které bylo místo zásahu předáno.

Jak bylo dále zjištěno, řidič OA Audi červené barvy (viz foto) unikl srážce s kamionem o několik málo decimetrů.

por. Ing. Michal Macoun
Vyšetřovatel požárů ÚO Mladá Boleslav


-swo-

Sdílet