Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma Agrotec dodala do obce Pamětice dopravní automobil Fiat Ducato

Nový dopravní automobil Fiat Ducato dodala obci Pamětice pro tamní jednotku sboru dobrovolných hasičů firma Agrotec, a to za 1 153 614 Kč včetně DPH.

Vozidlo s pohonem zadní nápravy je devítimístné, všechny tři řady sedadel jsou orientovány ve směru jízdy. Nezávislé 4kW topení má druhý výměník v prostoru pro osádku, komfort dále zvyšuje klimatizace.

Zadní dvě řady sedadel jsou přístupné posuvnými dveřmi na pravém boku.

O dobíjení a konzervaci akumulátorů se stará inteligentní nabíjecí zařízení se zásuvkou na levém boku automobilu u dveří řidiče.

Pro spojení slouží vozidlová analogová radiostanice s tlačítkovým mikrofonem pro selektivní volbu. Dvě ruční radiostanice Hytera jsou uloženy v dobíjecích úchytech, další dva slouží pro ruční svítilny.

Ve vybavení nechybí dvojice světlometů s magnetickým uchycením, každý z nich má světelný tok 1 300 lumenů a přípojný kabel o délce tři metry. Okolí automobilu osvětlují LED světla na bocích a v zadní části.

Světelné výstražné zařízení je modročervené kombinace s červenou barvou na levé polovině rampy.

Zavazadlový prostor je přístupný zezadu dvoukřídlými dveřmi. Jeho využitelný rozměr je 1 000 × 700 mm a v něm zastavěno výsuvné plato. V jeho podlaze najdeme čtveřici ok pro uchycení nákladu, každé je dimenzované na tažnou sílu 3 kN.

Na pravých zadních dveřích je žebřík pro výstup na střechu vozu, střešní nosič uveze náklad až do hmotnosti 100 kg.

Sdílet