Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nehoda motorkáře a cyklisty na Prostějovsku

Na tísňovou linku hasičů Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje byla v pátek v 15.51 hod. ohlášena dopravní nehoda na Prostějovsku, jednalo se o komunikace mezi Čehovicemi a Čelčicemi, na místo události byly vyslány jednotky ze stanice Prostějov, při příjezdů hasičů bylo zjištěno, že se jedná o srážku cyklisty s motocyklem, hasiči na místě zahájili záchranné práce.

Na tísňovou linku hasičů Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje byla v pátek v 15.51 hod. ohlášena dopravní nehoda na Prostějovsku, jednalo se o komunikace mezi Čehovicemi a Čelčicemi, na místo události byly vyslány jednotky ze stanice Prostějov, při příjezdů hasičů bylo zjištěno, že se jedná o srážku cyklisty s motocyklem, hasiči na místě zahájili záchranné práce.

Na místo události byl vyslán vrtulník ZZS a sanita. Po příletu záchranářů hasiči dále asistovali při záchranných pracích. Na místě události došlo ke zranění 2 osob, z toho jedno zranění těžké. Následně jednotky provedly protipožární a bezpečnostní opatření a předaly místo události policii ČR. V 19:15 hod. ukončily zásah a byly odeslány k řešení další události.

Zdeněk Hošák
tiskový mluvčí
HZS Olomouckého kraje


-swo-

Sdílet