Úterý 16. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pokud chcete pomoci čtěte !!!

Jak jste se jistě již dozvěděli z různých médií, jednou z obětí exploze byla dcerka našeho kolegy.

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

jak jste již měli prostřednictvím sdělovacích prostředků možnost zaznamenat, došlo v Brně dne 21. 6. 2004 k výbuchu plynu v činžovním domě na ulici Tržní a následkem výbuchu se část domu zcela zřítila.
Pro hasiče, kteří na místě zasahovali, celou tragédii umocňovala skutečnost, že pohřešovanou osobou a nakonec i jednou z obětí byla čtyřletá dcerka jednoho z našich kamarádů, který k této události dorazil s jednotkami vyslanými v prvním sledu.
Každý z Vás jistě pochopí jakou bolest a obraz zkázy si dalším životem bude nést náš kolega a jeho žena.
Závodní výbor ZO OSH Brno se tedy rozhodl pomoci rodině v jejich nejtěžších chvílích života alespoň shromážděním dostatečné finanční hotovosti, která by této rodině usnadnila návrat k běžnému životu.
Na základě prvních signálů účasti, solidarity a odhodlání poskytnout finanční dar, dospěl závodní výbor také k rozhodnutí shromáždit tyto prostředky na účtu odborové organizace a rodině je předat.

Své příspěvky můžete tedy posílat na účet :

číslo – 1341157369 / 0800

variabilní symbol – 1111155555

Z rozhodnutí ZV bude sbírka ukončena 31. 8. 2004 a její vyúčtování bude předloženo ke kontrole revizní komisi OSH Praha.
Pevně věřím, že solidarita mezi hasiči umožní nashromáždit takovou částku aby se rodina, jejíž veškerý majetek skončil v sutinách nebo v plamenech, mohla i přes ztrátu toho nejcennějšího postupně vrátit k běžnému životu.
Za Vaši účast a snahu pomoci Vám již předem děkuji.


S pozdravem Roman Stejskal – předseda ZV OSH Brno
Sdílet