Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Dvě ženy se střetly uprostřed křižovatky, ani jedna nevyvázla bez zranění

Dne 10. 8. 2010 v 07:58 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po vážné dopravní nehodě v Otrokovicích. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na jedné z hlavních křižovatek u obchvatu města došlo k vážné dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Š Felicia a Peugeot 205.

Dne 10. 8. 2010 v 07:58 hod. byli hasiči požádáni o pomoc po vážné dopravní nehodě v Otrokovicích. Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů z Otrokovic s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že na jedné z hlavních křižovatek u obchvatu města došlo k vážné dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Š Felicia a Peugeot 205.

Řidička jednoho z vozů nedala přednost a vjela do křižovatky v době, kdy tudy projíždělo druhé auto. Po vzájemném střetu došlo ke zranění obou řidiček vozů. Jedno zranění bylo vážnější, druhé lehčí.

Hasiči byli ze záchranářů na místě jako první a do dvou minut od výjezdu ze stanice. Okamžitě se začali starat o zraněné ženy, stejně jako i o zajištění vraků aut proti požáru. Doprava byla částečně omezena a uniklé provozní kapaliny museli hasiči zlikvidovat sorbenty.

Po dojezdu posádky zdravotnické záchranné služby byly obě ženy předány do péče lékaře. Po nutném ošetření byla jedna řidička odvezena do nemocnice ve Zlíně. Druhá řidička odjela na vyšetření do místní polikliniky. Nehodu šetřila na místě policie.

Info: mjr. Ivo Mitáček, Mgr. Bc. tiskový mluvčí HZS Zlínského kraje


-wap-

Sdílet