Čtvrtek 25. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V polovině října roku 2021 proběhl již třetí ročník soutěže TFA – nejtvrdší hasič, kterou pořádá Střední škola Semily

V pondělí 18. 10. 2021 se na semilském Ostrově uskutečnil 3. ročník soutěže TFA – nejtvrdší hasič, kterou pořádá Střední škola Semily.

Velmi kvalitně obsazeného závodu se zúčastnili sportovci ze Střední odborné školy energetické a stavební, Obchodní akademie a Střední zdravotnické školy, Chomutov, Střední průmyslové školy chemické Pardubice, Odborné střední školy podnikání a mediální tvorby Kolín, Střední školy Kateřinky Liberce, Střední odborné školy a Středního odborného učiliště, Dubno.

Všichni účastníci předvedli velice kvalitní výkony. I podzimní počasí soutěži přálo, a tak se budeme těšit na další závody v Semilech.

V soutěži dívek si prvenství odvezla Zuzana Tomková z Dubna, na druhém místě se umístila Alice Bukáčková z Pardubic a třetí byla závodnice z pořádající Střední školy Semily Klára Svědíková.

V kategorii chlapců byl nejlepší Mirko Šikola z Chomutova, druhý Zdeněk Kalous z Pardubic a bronzovou medaili si odnesl Jan Poche z Střední školy Semily.

Gratulujeme vítězům.

Děkujeme všem soutěžícím za předvedené výkony, jejich doprovodu za návštěvu Semil a doufáme, že se opět při dalších závodech v Semilech setkáme.

Chtěli bychom také poděkovat panu Josefu Mandysovi – zakladateli a propagátorovi Pražské a Středočeské liga TFA ligy za zapůjčení 3m bariéry a celodenní podporu všem závodníků i pořadatelům, městu Semily a firmě Singing Rock za podporu.

Všechny fotografie jsou k vidění na webu www.zonerama.com.

Sdílet