Středa 24. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Zářivě červený Crafter dodala hasičům z Hluboček firma MOTO – TRUCK, vůz disponuje pohonem všech kol

Do Hluboček na Olomoucku dodala firma MOTO – TRUCK CZ za 1 445 454 Kč včetně DPH nový dopravní automobil Volkswagen Crafter. Zářivě červený devítimístný automobil v odstínu RAL 3024 je doplněn žlutozelenými zvýrazňujícími pru­hy.

Crafter o rozvoru náprav 3 640 mm je poháněn dvoulitrovým přeplňovaným čtyřválcovým motorem o výkonu 130 kW, převodovka je šestistupňová manuální. Motor splňuje emisní normu Euro 6.

Devítimístný vůz disponuje systémem pohonu všech kol 4Motion, do prostoru pro osádku se vstupuje posuvnými dveřmi na pravém boku. Sedadla druhé řady jsou orientována proti směru jízdy, lze je vyjmout či otočit.

O osvětlení bezprostředního okolí vozu se starají LED světla na obou bocích a zadní části automobilu, vpravo je upevněna odnímatelná výsuvná markýza.

Žebřík pro výstup na střechu automobilu najdeme vzadu na pravém křídle dveří, kterými se přistupuje do prostoru pro výbavu. Ve spodní části je dvojice výsuvných prvků pro těžší výbavu, celá konstrukce zástavby je provedena z antikorozivních materiálů.

Dělící přepážka mezi nákladovým prostorem a prostorem pro osádku je demontovatelná, horní polovina je v drátěném provedení.

Výstražné světelné zařízení je modročervené kombinace, rampu doplňují světla v přední masce a vzadu pod střechou.

Pro spojení slouží analogová vozidlová radiostanice Motorola DM2600, v dobíjecích úchytech jsou kromě ručního digitálního terminálu také ruční analogové radiostanice a ruční svítilny.

U dveří řidiče je magnetická zásuvka Power Mag Code pro dobíjení a konzervaci akumulátorů.

Volkswagen je dlouhý 6 151 mm, široký 2 427 mm a vysoký 2 850 mm. Jeho světlá výška je 200 mm.

Sdílet