Čtvrtek 28. března 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

VIDEO: Čelní náraz dvou vozidel u Velké Dobré

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel s vyproštěním zraněných osob byla ohlášena na tísňovou linku hasičů ve středu 18. srpna 2010 v dopoledních hodinách mezi Kladnem a obcí Velká Dobrá. Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Klado s jedním zásahovým automobilem.

Dopravní nehoda dvou osobních vozidel s vyproštěním zraněných osob byla ohlášena na tísňovou linku hasičů ve středu 18. srpna 2010 v dopoledních hodinách mezi Kladnem a obcí Velká Dobrá.

Krajské operační a informační středisko HZS Středočeského kraje vyslalo na místo události jednotku profesionálních hasičů ze stanice Klado s jedním zásahovým automobilem.

Po příjezdu hasičů na místo události bylo zjištěno, že se jedná o dopravní nehodu bez vyproštění. Čelní náraz dodávky a osobního vozidla si vyžádal zranění obou řidičů. Hasiči provedli odpojení akumulátorů u havarovaných vozidel a vyteklé provozní kapaliny posypali sorbentem na nebezpečné látky.

Záchranná služba převezla řidiče osobního vozidla k ošetření do kladenské nemocnice. Silniční komunikace mezi Kladnem a Velkou dobrou byla v době nehody zcela uzavřena.


Zdroj: HZS Středočeského kraje



-swo-

Sdílet