Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Auto zbořilo plot hřiště, jedna zraněná spolujezdkyně

Dne 21. 8. 2010 ve 13:21 hod. byli hasič informováni o dopravní nehodě v obci Hvozdná. Po vzájemném střetu obou vozidel došlo ke zranění sedmnáctileté spolujezdkyně, která zůstala s podezřením na poranění páteře uvnitř auta.

Dne 21. 8. 2010 ve 13:21 hod. byli hasič informováni o dopravní nehodě v obci Hvozdná.

Na místo vyjela jednotka profesionálních hasičů ze Zlína s jedním zásahovým vozem. Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že u místního fotbalového hřiště došlo k vážnější dopravní nehodě dvou osobních aut zn. Š Octavia.

Po vzájemném střetu obou vozidel došlo ke zranění sedmnáctileté spolujezdkyně, která zůstala s podezřením na poranění páteře uvnitř auta. Jedno z vozidel zůstalo v prostoru křižovatky, druhé po nárazu pokračovalo do oplocení sportovního areálu, které bylo poškozeno, až nakonec zablokovalo silnici na obec Ostrata.

Hasiči byli na místě za sedm minut od výjezdu. Společně s lékařem a posádkou zdravotnické záchranné služby zafixovali zraněnou dívku do transportních nosítek a následně ji přenesli do sanitního vozu. Po nutném ošetření byla pacientka odvezena do nemocnice k další nezbytné péči a hospitalizaci.

Hasiči dál zajistili vraky vozů proti případnému požáru a uniklé provozní kapaliny zasypali sorbenty. Hasiči také pomohli s řízením dopravy a po zadokumentování nehody odtáhli vraky vozu k uvolnění silnice.

mjr. Mgr. Bc. Ivo Mitáček
tiskový mluvčí
HZS Zlínského kraje


-miw-

Sdílet