Pátek 19. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič škodovky nepřežil náraz do stromu

Mladý řidič vozidla Škoda Felicia dne 24. srpna zemřel po dopravní nehodě na silnici z Lechovic do Borotic na Znojemsku. Vozidlo vyjelo mimo vozovku, kde levým bokem narazilo do stromu a skončilo ve svahu u silnice. Náraz do stromu utrhl levé boční dveře auta, v kabině na zdeformované sedačce zůstal těžce zraněný řidič.

Mladý řidič vozidla Škoda Felicia dne 24. srpna zemřel po dopravní nehodě na silnici z Lechovic do Borotic na Znojemsku. Vozidlo vyjelo mimo vozovku, kde levým bokem narazilo do stromu a skončilo ve svahu u silnice. Náraz do stromu utrhl levé boční dveře auta, v kabině na zdeformované sedačce zůstal těžce zraněný řidič.

Nehoda byla hasičům ohlášena v 10.29 hodin, na místo vyjela jednotka ze stanice ve Znojmě. Devatenáctiletého řidiče hasiči našli těžce zraněného uvnitř auta. Muži poskytli předlékařskou pomoc a nasadili mu fixační límec krční páteře.

Po odstřižení bočního sloupku a střechy řidiče vyprostili z vozidla a předali přivolaným zdravotníkům. Ti muže na nosítkách a v sanitce oživovali, lékařka ale konstatovala, že motorista následkům těžkých zranění podlehl.

Havarované vozidlo hasiči zajistili proti případnému vzniku požáru a v autě odpojili baterii.


por. Mgr. Jaroslav Haid
tiskový mluvčí
HZS Jihomoravského kraje


-swo-

Sdílet