Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nechybí vám doma něco?

Doma máte: elektřinu, vodu, možná plyn, mobily, povnou linku, internet, bezpečnostní zámky na dveřích … ještě tu ale něco chybí

Že je Česká republika jednou z vyspělých zemí světa už dneska málokdo pochybuje. O tom, že máme požární ochranu na špičkové úrovni, také není pochyb. Jak je tedy možné, že skoro žádná domácnost u nás není vybavena alespoň jedním autonomním kouřovým čidlem! Je pravdou, že jsou již některé domácnosti vybaveny EZS, jejichž bezpečnostní čidla umí detekovat požár. To je ale jiná kapitola. Já mám na mysli takové malé krabičky s bateriemi, které visí u stropu a celý rok střeží váš domov. Úkolem takovýchto krabiček – automoních detektorů kouře je, aby vás varovaly ve chvíli, kdy se ve vašem příbytku hromadí nebezpečné zplodiny hoření.

Vzhledem k tomu, že nám opravdu záleží na tom, aby se tato autonomní kouřová čidla dostala do domácností, rozhodli jsme se nabízet tato čidla v našem eshopu. Bohužel je ještě před náma dlouhá cesta, na jejímž konci budeme tato čidla rozdávat zdarma. Zatím jsme pro vás zajistili alespoň příznivou cenu.

Zkuste se nad koupí těchto výrobků zamyslet. Až se budete dusit kouřem, bude už možná pozdě.

Zde se můžete podívat na naši nabídku
Sdílet