Pátek 19. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Výborným poměrem výkonu ve vztahu k rozměrům a hmotnosti se vyznačují ruční svítilny Streamlight Survivor, mezi hasiči patří k nejrozšířenějším

Do redakčního testu nám společnost EuroLamp, která se zabývá přenosnou osvětlovací technikou, zapůjčila svítilnu Streamlight Survivor.

Svítilna tradičního hasičského výrobce prochází neustálým vývojem a inovacemi. Nízkoprofilový design hlavy svítilny nepřekáží a napomáhá dobrému vyvážení. Zajímavostí je možnost použití volitelného adaptéru pro rozdílnou prostupnost světelného paprsku kouřem.

Upravený design klipu zajišťuje, že svítilna míří vždy směrem dopředu, tělo svítilny je vyrobeno z odolného nylonu zaručujícího dlouhou životnost.

Zdrojem světla je zde výkonná C4 LED s životností 50 000 hodin a světelným výkonem 175 lumenů. Jedná se tak o jednu z nejvýkonnějších – a také nejrozšířenějších – pravoúhlých svítilen na světě.

Jednoduchá a lehká svítilna s inovovaným klipem a nízkoprofilovou hlavou vypadá na zásahových kabátech zcela přirozeně – mezi hasiči se používá prakticky od dob, kdy se tato výbava začala pořizovat.

Bezkonkurenční je u svítilny Survivor poměr výkonu ve vztahu k rozměrům a hmotnosti, ocenili jsme také jednoduchost ovládání jedním tlačítkem na horní – tedy i při pověšení na kabát dobře dostupné – části.

Společnost EuroLamp poskytuje na veškeré jimi dodané výrobky jak záruční, tak i pozáruční servis.

Sdílet