Pátek 26. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Majáky XMD ano či ne? -druhá část

Naše redakce obdržela vyjádření pana Mgr.Daniela Hovorky k článku zveřejněnému na našem serveru. Text nebyl redakčně upravován, přinášíme jej v plném znění.Ilustrač­ní foto.

Vážení klienti,
v uplynulých dvou týdnech došlo k výraznému pokusu negativním způsobem ovlivnit prodej světelných a zvukových výstražných zařízení XMD, které výhradně dovážím do České republiky. Zároveň a především došlo i záměrnému znejistění všech stávajících spokojených odběratelů, včetně těch , kteří uvažovali v budoucnu o koupi zařízení XMD.
V tomto prvním vyjádření nebudu spekulovat o důvodech , které vedly k zahájení naprosto jednostranné a neférové kampaně a ani nebudu komentovat neprofesionální jednání jednotlivých osob , které se na výrobě a distribuci této kampaně podíleli.
Mrzí mne skutečnost, že nikdo z horlivě diskutujících nedokázal zvednout telefon a zavolat mi, byť je moje mobilní číslo uvedeno na stránkách www.tactical-commponent.com
Tedy až na pana Petra Kupku, velitele hasičů města Adamov, kterého tímto pozdravuji a ještě jednou mu děkuji za odvahu.

Nyní uvedu tři nejpodstatnější informace , které se opírají o vyjádření MINISTERSTVA DOPRAVY ze dne 05.08.2004 , které jsem obdržel v pátek 13. srpna a které jasně ukazují na to jak se věci mají :


1) …zařízení XMD vyrobené, nebo dovezené v době platnosti ATEST SD 8 č.2 777 mohla být doprodána 12 měsíců po ukončení platnosti tohoto atestu – tedy do 30.06.2004

2)…vozidla vybavena a používající zařízení XMD v době platnosti ATESTU SD8 (nejdéle do 30.06 2004) toto mohou dále používat v provozu na pozemních komunikacích bez omezení

3)…použité zařízení XMD prokazatelně vyrobené a namontované v době platnosti ATESTU SD8 může být opětně montováno i na jiné vozidlo po termínu 30.06. 2004


Plné znění (kopii) výše uvedeného vyjádření MINISTERSTVA DOPRAVY zasíláme klientům poštou na vyžádání, jako součást obchodní dokumentace.

Všem klientům tímto přeji klidný a pohodový zbytek léta, službu bez mimořádných událostí a těším se na setkání s Vámi nad novým katalogem produktů , který vychází v září již pod novou ochrannou známkou .
T&C™ TACTICAL-COMPONENT

Jenom vše dobré Vám přeje Mgr. Daniel Hovorka
výhradní dovozce zařízení XMD do České republiky


V Praze 16.08.2004
Sdílet