Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Firma RECA nabízí pro jednotky SDH obcí nový způsob vestavby do vozidla, vybavení dílen hasičských zbrojnic a samotné nářadí pro jednotky SDH obcí

Firmě RECA záleží na připravenosti jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí, s každou při přípravě dodání svých produktů pracuje individuálně. Firmu najdete i na Stavebním veletrhu v Brně od 2. do 4. března 2023 v pavilonu P na stánku č S18.

Firma RECA nabízí:

  • vestavby do vozidla do 3,5 tuny,
  • dílenské sestavy do hasičských zbrojnic,
  • nářadí vhodné pro řešení mimořádných událostí, nebo údržbu požární techniky a agregátů na hasičských zbrojnicích.

Vestavby do vozidel do 3,5 tuny

Do vozidel je firma RECA schopna provést vestavbu na uchycení agregátů, věcných prostředků 
a osobních prostředků.

Vestavby jsou výrobcem přezkoušené nárazovým testem DEKRA zkušebnou dle ISO 9001:2015.

Systém vestavby je variabilní a přizpůsobí se potřebám každé jednotky. Obrovská výhoda spočívá v kombinaci jednotlivých systémů, mezi které patří:

  • pojízdná plata s nosností až 250 kg – vhodné na uchycení elektrocentrály, plovoucího čerpadla, přenosného agregátu, atd.
  • policové a regálové systémy – vhodné na uložení hadic, proudnic, rozdělovačů, lezeckého vybavení , elektrických kalových čerpadel, atd.
  • upínací systémy na uchycení ženijního nářadí – lopaty, košťata, krumpáč, VRVN, atd.

Samotná vestavba je vždy do vozidla plánovaná s ohledem faktory, kterými jsou:

  • druh vozidla,
  • velikost úložného prostoru,
  • druh prostředků, které je nutné do vozidla uložit,
  • hmotnost vozidla.

Jednotlivé prvky jsou s jednotkou a jejím zřizovatelem vždy konzultovány. Systém konzultací umožní jednotce vytvořit ideální variantu vestavby do vozidla dle předurčenosti a výbavy.

Vestavba je jednotce představena ve 3D modelu. Samotné dodání vestavby je zpravidla do dvou měsíců od podepsání smlouvy.

Dílenské sestavy

Pro lepší přehled a orientaci v nářadí umožňuje firma RECA instalaci do prostoru dílny na Vaší hasičské zbrojnici následující prvky:

  • dílenské ponky,
  • organizátor nářadí,
  • dílenské skříně,
  • prostory pro spojovací materiál, atd.

Jednotlivé prvky se dají mezi sebou kombinovat tak, aby organizace dílny na hasičské zbrojnici uživateli vyhovovala co nejvíce.

Nářadí pro hasičské dílny nebo vybavení vozidla

S ohledem na řešení několika druhů mimořádných událostí a potřeby provádět na požární technice a agregátech údržbu a opravy potřebují jednotky SDH obce mnoho druhů nářadí. Jedná se například o AKU vrtačky (vnikání do uzavřených prostorů), šroubováky, klíče, univerzální diamantové kotouče umožňující řezat jedním kotoučem železo, beton, plasty nebo bitumenové střechy i s dřevěným záklopem atd.

Jednotlivé nářadí je vždy možné dodat i v transportních prostředcích – kufrech, nebo stanovit způsob jakým je prostředek možné bezpečně přichytit do vozidla.

Firma RECA dodává i prostředky určené k osvětlení prostoru – AKU halogeny s IP ochranou, halogeny s napájením ze sítě, ruční a dílenské svítilny.

Při výběru se s Vámi specialisté firmy RECA pobaví o dané problematice, jaký druh nářadí je pro Vaši jednotku vhodný s ohledem na druh použití a možnost využití při řešení mimořádné události.

Kontakt

Firma RECA spol.s r.o. sídlí v Brně na Olomoucké ulici. Specialistou je Luděk Muselík, tel. 603 198 531, email: ludek.muselik@reca.cz, konzultace s požární problematikou řeší Miroslav Medek, tel. 733 164 715, email: miroslav.medek@reca.cz.

Advertorial
Sdílet