Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Skladovací a opravárenské zařízení HZS ČR má první řidičku nákladních vozidel

Marie Veselá, naše milá kolegyně, dokázala něco neobvyklého. V letošním roce se stala první řidičkou nákladních vozidel u SOZ HZS ČR. Cesta k tomuto úspěchu nebyla jistě úplně jednoduchá, ale vzhledem k tomu, co všechno Maruška zvládá, se dal skvělý výsledek její práce očekávat.

Aktivně pracuje s mladými hasiči například jako vedoucí na hasičských táborech, ani v zimě nezahálí a pracuje jako instruktorka pro fanoušky carvingových lyží.

Takto činorodý člověk si musí udržovat fyzickou kondici a Marie se samozřejmě sportu věnuje. Upřednostňuje běh, volejbal, turistiku, či in-line brusle. Ale nejen prací a sportem je člověk živ, takže v rámci odpočinku chodí ráda rybařit a v neposlední řadě se stará o rodinu, dům i zahradu.

Marie Veselá pracovala od roku 2018 u SOZ HZS ČR sklad Vizovice na pozici skladnice, v letošním roce dokončila odbornou způsobilost i všechny ostatní potřebné znalostní a dovednostní zkoušky k tomu, aby se stala od 1. dubna 2023 první řidičkou nákladních vozidel u SOZ HZS ČR.

Naší kolegyni blahopřejeme a nám všem přejeme více takových Marií!

Ing. Miroslav Kuchtík
Sdílet