Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič Mercedesu narazil v Nezdenicích do stojícího autobusu a poté do vozidla v protisměru

Dopoledne 28. června 2023 došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel a autobusu v obci Nezdenice na Uherskohradišťsku. Se zraněním převezli záchranáři do nemocnic celkem tři osoby.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Vozovka je obousměrně uzavřena. Dopravu odklání policisté na objízdné trasy. Obnovení provozu předpokládáme kolem čtrnácté hodiny.

Jednapadesátiletý cizinec, který řídil vozidlo Mercedes, jel ve směru od Uherského Brodu na Bojkovice. V obci Nezdenice narazil zezadu do autobusu stojícího na zastávce, náraz ho odhodil do protisměru, kde se střetl s vozidlem Kia, které řídil padesátiletý cizinec.

Dechové zkoušky byly u všech řidičů negativní, u řidiče Mercedesu byl negativní i test na drogy. Se zraněním převezli záchranáři do nemocnice řidiče Mercedesu, spolujezdkyni z vozidla Kia a jednu cestující z autobusu, v němž cestovalo 10 osob včetně řidiče.

Škodu na dopravních prostředcích vyčíslili policisté na 2 200 000 korun. Veškeré okolnosti této nehody prověřují dopravní policisté ze Zlína ve spolupráci s dopravními policisty z Uherského Hradiště.

por. Bc. Monika Kozumplíková
Policie ČR
Sdílet