Úterý 30. dubna 2024, od 07:00 bude sloužit směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

V Karlových Varech zasahovaly složky IZS u nehody autobusu a osobního vozidla, to skončilo na střeše

V sobotu 1. července letošního roku kolem půl desáté hodiny večerní došlo v Karlových Varech k dopravní nehodě osobního automobilu a autobusu.

K té mělo dojít tak, že jednačtyřicetiletá řidička osobního automobilu značky Volkswagen jedoucí po ulici Teplárenská, při vjíždění do ulice Jáchymovská zřejmě nerespektovala dopravní značení a nedala přednost projíždějícímu autobusu značky Iveco, jedoucímu po hlavní pozemní komunikaci ve směru od ulice Nákladní směrem na Sadov, který řídil dvaapadesátile­tý muž.

Poté došlo k nárazu, po kterém osobní automobil skončil převrácený na střeše. Následnou lustrací policisté zjistili, že jednačtyřicetiletá žena má Okresním soudem Sokolov vysloven platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

Při dopravní nehodě utrpěla řidička osobního automobilu zranění, se kterými byla letecky transportována do nemocnice. Zranění utrpěl také čtyřiatřicetiletý spolujezdec z osobního automobilu, který byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice. Ke zranění dalších osob naštěstí nedošlo.

Po dopravní nehodě se řidiči podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.

Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na 150 tisíc korun.

Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

nprap. Jan Bílek
Policie ČR
HZS Karlovarského kraje
Sdílet