Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Řidič motocyklu zemřel při nehodě v Karlových Varech, vjel pod zadní část návěsu nákladní soupravy

V pátek 11. srpna roku 2023 krátce po dvanácté hodině došlo v Karlových Varech k tragické dopravní nehodě nákladního automobilu a motocyklu.

K té mělo dojít tak, že třiapadesátiletý řidič nákladního automobilu značky Mercedes s návěsem jel po pozemní komunikaci číslo I/6, směrem ze Sokolova do Ostrova v průběžném jízdním pruhu.

Pětapadesátiletý řidič motocyklu značky Ducati vjížděl na uvedenou pozemní komunikaci na nájezdu ze Staré Role, kdy z připojovacího pruhu z dosud nezjištěných příčin vjel pod zadní část návěsu nákladní soupravy.

Při dopravní nehodě utrpěl bohužel řidič motocyklu zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl. K dalšímu zranění osob nedošlo.

Po dopravní nehodě se řidič nákladního automobilu podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem. U řidiče motocyklu byla nařízena soudní pitva.

Pozemní komunikace byla během vyšetřování několik hodin zcela uzavřena a policisté na místě odkláněli dopravu na objízdnou trasu.

Přesná příčina a okolnosti tragické nehody jsou nadále v šetření policistů.

nprap. Jan Bílek
Policie ČR
HZS Karlovarského kraje
Sdílet