Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Angry Beards za hasiče. Vybrat chtějí minimálně 150 000 korun a spouští spalující akci

Třebíčská značka kosmetiky pro chlapy Angry Beards, kterou proslavily přípravky na vousy, ale třeba i Antistick proti lepení pytle nebo přípravku proti smradu z bot a nohou, spouští v srpnu dvě akce jako symbolické poděkování všem hasičům.

Angry Beards veškerá v srpnu vybraná dýška, která zákazníci přidávají k objednávkám v online obchodu, věnují na dva přihlášené projekty dobrovolných hasičů.

JSDH Mšeno

Dobrovolným hasičům v Mšenu přispějí na nákup čerpadla PH-DELTA se savicí a sacím košem v hodnotě téměř 130 tisíc korun. V jejich rajónu, pokrývajícím část CHKO Kokořínsko – Máchův kraj, roste počet požárů lesních a polních porostů, takže výkonnější čerpadlo zrychlí hasební práce a zjednoduší přístup do oblastí s výrazným převýšením.

Část prostředků už má sbor připravenou, příspěvek od zákazníků Angry Beards pomůže pokrýt zbývajících 70 tisíc korun.

JSDH Hostovice

Hasiči v Hostovicích na Pardubicku nejčastěji řeší technickou pomoc a požáry. V rámci dovybavení zásahových vozů kromě hadicového D programu plánují pořízení nových lehkých zásahových obleků, svítilen na přilby, hasicího trnu pro hašení vozidel a vyprošťovacího nástroje.

Tento nákup bude podle odhadu stát 120 tisíc korun. Angry Beards se jim pokusí s nákupem pomoci maximální částkou.

Sumu vybranou v srpnu třebíčská společnost rozdělí na projekty dobrovolných hasičů. Pokud by se vybralo méně než 150 000 korun, přispějí na rozdíl Angry Beards z vlastních prostředků.


Pro hasiče v srpnu na webu angrybeards.cz běží i unikátní akce, kdy příslušníci hasičských sborů mohou vybranou kosmetiku pořídit za jednotnou cenu 150 korun, tedy se zvýhodněním až přes 50 %.

Letos jsme se s Angry Beards podívali na několik závodů TFA a maximální nasazení hasičů nám totálně vyrazilo dech. A tak, i když máte vousy zakázaný, rozhodli jsme se vám všem v srpnu poděkovat finančním příspěvkem na dobrovolný sbory a spalující nabídkou za pevnou cenu 150 kaček.

Ať u toho zachraňování koťátek a na výpravách do hořícího pekla máte čím hasit smrad z bot a chladit přehřátej vercajk,

říká k celé akci Tomáš Čech, zakladatel Angry Beards.

Využít akce lze do konce srpna po zadání kódu, který hasiči obdrželi do své e-mailové schránky.

V případě nejasností je možné se obrátit na zákaznickou podporu telefonicky na 566 466 742 nebo e-mailem na gang@angrybeards.cz.

Sdílet