Pátek 3. května 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Přenosné detektory SENKO vynikají skvělou kvalitou za rozumnou cenu

Firma GES CZ s.r.o., největší dodavatel přenosných detektorů plynů v ČR je mezi uživateli známá především jako výhradní dodavatel detektorů Honeywell, chcete-li GasAlertů.

V rámci rozšíření portfolia naše firma před 4 lety uzavřela smlouvu o exkluzivním zastoupení s jihokorejskou firmou SENKO pro ČR i SR.

Tyto detektory plynů jsou určeny pro pracovníky ve všech průmyslových oborech včetně příslušníků hasičských sborů a záchranářů.

Všechny typy přenosných detektorů plynů SENKO jsou navrženy tak, aby splňovaly požadavky na ekonomický a spolehlivý provoz, jednoduchou obsluhu, údržbu a dlouhou životnost. Všechny dodávané modely mají potřebné certifikace pro používání v rámci EU a splňují IP 67.

Obsluha, údržba a kalibrace jsou v podstatě stejné jako detektorů Honeywell. GES CZ s.r.o. samozřejmě provádí jak záruční i pozáruční opravy, tak i kalibrace. Je zde i možnost proškolení, aby si uživatel mohl provádět kalibrace a běžnou údržbu sám.

Detektory plynů SENKO včetně všech senzorů a dalšího příslušenství jsou vyráběny pomocí nejmodernějších technologií v Jižní Koreji a vyznačují se vynikajícím poměrem cena/kvalita/výkon.

Velkou devízou společnost SENKO je i to, že drtivou většinu senzorů používaných v jejich detektorech si produkují sami a nejsou proto závislí na externích dodavatelích.

Vývoj i výroba přenosných detektorů SENKO probíhá „pod jednou střechou“, což zajišťuje maximální efektivitu a rychlost produkce.

SENKO nabízí kompletní škálu detektorů o jednoplynových (jednorázové i kalibrovatelné) po víceplynové multi-detektory až po přístroje s integrovanou nasávací pumpou.

Sdílet