Neděle 28. dubna 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Minimální rozměry, rychlé nasazení, univerzální použití. To je skládací záchytná úkapová vana FASTER od Eccotarp

Skládací záchytná úkapová vana FASTER je vhodná nejen pro záchyt unikajících nebezpečných kapalin, ale především také pro údržbářské práce, odmašťování a mytí nářadí, nástrojů a strojních součástí, pro krátkodobé skladování kanystrů, sudů, znečištěných dílů a zařízení. Nabízí ideální využití v dílnách, výrobních halách, skladech s chemikáliemi, do kufru auta apod.

Záchytná vana FASTER je vyrobena z chemicky odolného materiálu, takže může posloužit k záchytu kyselin, zásaditých látek a ropných produktů.

Rolovací konstrukce vany je opatřená fixačním páskem, čímž minimalizuje prostorové nároky na skladování. Polypropylenové výztuhy v horních okrajích vany zajišťují její stabilitu. Výztuhy mohou být buď pevné, nebo lomené. Lomené umožňují vanu tvarovat do dispozičně obtížných prostor nebo okolo překážek.

Skládací záchytné úkapové vany FASTER jsou vhodné pro vnitřní i venkovní použití, teplotní rozsah jejich nasazení je –30 °C až +70 °C. Standardně jsou vany dodávány v 9 rozměrových variantách, možná je i úprava dle individuálních požadavků.

Více o produktovém portfoliu ECCOTARP na www.eccotarp.com.

Sdílet