Pondělí 29. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Další ročník nejvýznamnějšího dobročinného projektu v české extralize – Sparta vzdává hold – je tady

Už patnáct let hokejová Sparta vyznamenává za své poslání hasiče, vojáky, policisty a záchranáře. Za tu dobu dokázala pro dobročinné složky Integrovaného záchranného systému a Armády ČR vybrat téměř sedm milionů korun.

Cílem letošního ročníku, určeného především záchranářům a operátorům tísňové linky, je vybrat co nejvyšší částku pro dobročinné nadace, ale zejména připomenout základy první pomoci.

„Záchranná služba, tísňová linka, dobrý den.“ Tuto větu budou mít sparťanští hokejisté vyobrazenou na speciálních dresech pro letošní ročník největšího charitativního projektu českého hokeje. Dobročinná dražba zápasových dresů bude jednou z důležitých součástí vybrané částky.

Letošní hold bude zahájen zápasem HC Sparta Praha proti HC Oceláři Třinec v neděli 28. ledna od 16:00 hodin v O2 areně a bude pokračovat ve středu 31. ledna zápasem HC Sparta Praha proti HC Bílí Tygři Liberec od 18:30, který bude zahájen ceremoniálem věnovaným právě záchranářům, hasičům, policistům a Armádě ČR. Večerem bude provádět herec Pavel Nečas.

Po oba dny se mohou návštěvníci O2 areny těšit na výstavu speciálních vozů Integrovaného záchranného systému a Armády ČR před O2 arenou a samozřejmě také zajímavými expozicemi uvnitř O2 areny. U hasičů můžete obdivovat nejen hasičskou techniku, ale můžete si vyzkoušet 3D brýle a prověřit si své znalosti z oblasti požární ochrany.

Proběhne i tradiční miniturnaj v hokeji mezi složkami IZS a Armádou ČR, tak přijďte podpořit své hrdiny.

A pokud byste se chtěli aktivně zapojit a stát se součástí projektu nákupem speciálních zážitků a artefaktů, navštivte Donio.cz.

Sdílet