Sobota 27. dubna 2024, slouží směna A. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Podpořte záchranářku ze Zlínského kraje, která nemocněla vážnou nemocí. Manžel hasič musel na mateřskou

Práce u záchranky byla pro Aničku ze ZZS Zlínského kraje posláním. Milá, usměvavá a pracovitá mladá žena byla několik let nedílnou součástí těch, kteří dnes a denně zachraňují lidské životy v rámci přednemocniční neodkladné péče.

Loni, během svého prvního těhotenství se dozvěděla diagnózu, kterou nechce slyšet nikdo z nás. Z naprosto zdravé záchranářky se stala nastávají maminka v pokročilém stádiu rakoviny. Anička tak má za sebou několik náročných operací, kvůli kterým nemohla řadu týdnů nosit v náručí své děti.

V tuto chvíli pravidelně podstupuje chemoterapii. Manžel, profesionální hasič, musel přejít na mateřskou dovolenou. Finanční úspory rodiny se rychle tencí. Vybrané peníze poslouží především na financování nezbytných potřeb souvisejících s péči o děti, i na další mimořádné náklady, které do rodinného rozpočtu zasahují kvůli onkologické léčbě.

Ve spolupráci s Asociaci zdravotnických záchranných služeb ČR a Nadačním fondem Kryštůfek byla vyhlášena veřejná sbírka, do které se může zapojit každý.

Přispět můžete na transparentní účet transparentní účet Nadačního fondu Kryštůfek. Libovolnou částku je možné poslat i načtením QR kódu.

Č. ú.: 2601650761/2010 Fio banka a.s. Do zprávy pro příjemce je nutné uvést: ZZS ZLIN

Sdílet