Čtvrtek 2. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Přichází událost plná adrenalinu a dobrodružství – festival Houkačky 2024

Festival Houkačky je určen pro malé i velké. Těšte se na sobotu 25. května 2024 v

Dobřichovicích na první ročník Houkaček, kde vám představíme práci hrdinů dnešní doby – hasičů, zdravotníků, policistů, vojáků, nízkoprahových organizací a spolků činných v oblastech osvěty a prevence.

informuje širokou veřejnost o důležitých tématech, jako je bezpečnost, zdraví a dostupnost nízkoprahových organizací. Interaktivní formou učí o první pomoci, prevenci kriminality a duševním zdraví a seznámí vás s organizacemi, které nabízí pomoc a podporu.

Tento den nabídne nejen ukázky záchranářské, hasičské, armádní a policejní techniky, ale také dynamické prezentace složek IZS. Návštěvníci se tak mohou těšit na atraktivní ukázky jako je výsadek z bojového vrtulníku, práci vodních záchranářů, slaňování z mostu a mnoho dalšího. Projekt Houkačky bude sloužit také jako informační kanál pro nábor zájemců do výše zmíněných složek.

Na Houkačkách se budou prezentovat důležitá a v současné době velmi aktuální témata jako je ochrana dětí v online prostředí, prevence šikany, boj proti drogám a bezpečnost na silnicích. Cílem Houkaček je tedy nejen zábava, ale i edukace a prevence, zaměřená na bezpečnost, první pomoc a chování v krizových situacích a upozornit na témata, která se týkají nás všech, a mohou velice často pomoci při řešení situací, ve kterých se může ocitnout kdokoliv z nás.

Festival Houkačky slibuje skvělou atmosféru a nezapomenutelné zážitky! Těšíme se na vás na Houkačkách!

Pro více informací sledujte událost na Facebooku: HOUKAČKY 2024 www.houkacky.cz

  • Kdy: sobota 25. 5. 2024
  • Kde: na louce u řeky Berounky, Dobřichovice, Praha-západ
  • Čas akce: 10:00–20:00 hod.
  • VSTUPNÉ
  • Dospělý: 150 Kč
  • Děti, ZTP a důchodci: Zdarma
Sdílet