Neděle 5. května 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

GoodPRO podpoří TFA junior roku i letos. Hledá mladé talenty mezi závodníky TFA

Společnost GoodPRO už potřetí vyhlašuje v rámci Českého poháru v TFA soutěž o GoodPRO TFA juniora roku 2024. Hlavním cílem je opět podpořit zájem mladých hasičů o disciplíny TFA a přispět tak k budování základny kvalitních závodníků pro dlouhodobě velmi úspěšnou CZECH TFA reprezentaci.

Český závodník do 27 let, který získá v prvních 4 závodech českého poháru /Ústí nad Orlicí 10. 5., Olomouc 23. 5., Plzeň 5. 6. a Ostrava 22. 6./ v součtu největší počet pohárových bodů za svá umístění, dostane od společnosti GoodPRO – TFA závodní speciál. V posledním pohárovém závodě v Kroměříži 19. 9. už bude nejúspěšnější junior závodit v novém oděvu TFARex ušitém na míru.

Oficiálním garantem soutěže pro české hasiče do 27 let je za vedení TFA reprezentace Jan Haderka, který bude sledovat umístění, vyhodnotí výsledky a po Ostravě vyhlásí vítěze. /soutěž se netýká aktuálních reprezentantů/

Věříme, že tato motivace přivede ještě více hasičů k TFA a třeba i do české reprezentace. Dobrým příkladem je minulý vítěz a dnešní reprezentant Lukáš Navrátil. Všichni si přejeme a potřebujeme zdatné hasiče i mladé české TFA reprezentanty.

Sdílet