Pátek 29. března 2024, slouží směna B. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Tři tisíce

To je číslo tohoto článku na našem serveru.

Server Požáry.cz existuje dva a půl roku. Za tu dobu jste si mohli přečíst již 3 000 článku ze všech oblastí hasičského řemesla. Tento článek, proto že je tak trochu jubilejní, bude vyjímkou. Nejdříve pár čísel o serveru.

Kromě třech tisíc článků, je v naší databází více než patnáct tisíc fotografií (přesně 15 400), vložili jste téměř devět tisíc komentářů, a každý článek přečte průměrně přes tisíc návštěvníků. Dalších několik tisíc příspěvků je v diskusním fóru. Zanedlouho také uvítáme pětitisícího registrovaného uživatele.

Požáry.cz si stále více získávají respekt a uznání. Věnujeme se všem hasičům bez rozdílu ať jsou dobrovolní podnikoví nebo státní. Všichni vykonávají stejnou práci.

Jsem rád že jsem se na rozvoji serveru mohl podílet a děkuji Vám všem ať již občasným nebo pravidelným čtenářům, hasičům i nehasičům za Vaši důvěru. V neposlední řadě musím také poděkovat všem spolupracovníkům kteří se na serveru podílejí zasíláním informací, fotografií, nebo tvorbou článků, za všechny aspoň ty nejpilnější, Václav Porkát, Hynek Obroučka, Lukáš Vejvar a mnoho dalších. Dík patří také tiskovým mluvčím HZS krajů, a speciální dík celému oddělení dokumentace HZS hl.m.Prahy pod vedením Miloše Vorla, které nás zásobuje nekončícím proudem zajímavých fotografií.

Luboš Samec
šéfredaktor
Sdílet