Úterý 23. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Pět mrtvých v jednom autě

Tragická dopravní nehoda ve čtvrtek dopoledne u Postoloprt zablokovala silnici I/7 z Prahy do Chomutova. Na mostě přes Ohři se střely nákladní a osobní vůz.

Řidič Fiatu na namrzlé vozovce pravděpodobně dostal smyk a ztratil kontrolu nad automobilem. Výsledkem je pět mrtvých lidí. Na mostě přes řeku Ohře za čerpací stanicí Machač se ve čtvrtek dopoledne srazil Fiat Tipo s nákladním vozem Man. Posádka osobního automobilu byla na místě mrtvá. Na předních sedadlech byli dva muži, vzadu seděla žena, dospívající dívka a malé dítě.

„Nehodu pravděpodobně zavinil řidič osobního auta, který ze zatím neznámé příčiny vjel do protisměru. Následkům zranění podlehl 31letý řidič, jeho 27letá žena, 6letá dcerka (všichni z Lounska) a jejich spolucestující ze Slovenska – 19letá žena a 24letý muž,“ uvedla policejní mluvčí Jarmila Hrubešová. Silnice je už průjezdná v obou směrech.

Bílý fiat mířil od Loun na Chomutov. „Prý jel docela rychle a na namrzlé silnici dostal smyk,“ popsal velitel hasičského zásahu Petr Klíma. Auto se začalo otáčet a bokem vlétlo pod protijedoucí nákladní auto. Jeho řidič se vracel z Chomutova, kde rozvážel pečivo. Dlouhá brzdná dráha prozradila, že se snažil hned zastavit. Tlačil ale fiat před sebou a osobní auto se tak postupně rolovalo pod nákladní.

Zdroj: Novinky, iDnes
Sdílet