Pátek 26. dubna 2024, slouží směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Šťastný nový rok přeje redakce

Další rok je šťastně za námi. Něco se povedlo, něco ne, ale takový je život.

Opět je tu konec roku a můžeme bilancovat. Ne vše se povedlo podle našich představ, ale i tak byl pro náš server celkem úspěšný.

Mezi pozitiva patří například prezentace serveru na veletrhu Pyros 2004, rozjezd katalogu firem a e-shopu, který se vcelku slušně rozšiřuje. Velmi se vydařil již třetí ročník soutěže IRON FIREMAN, která si získává stále větší kredit. Server přinesl stovky zajímavých článků a fotografií, a já jen doufám že to vydrží i v příštím roce. Je to i díky stálým i příležitostným spolupracovníkům redakce. Čísly Vás zatěžovat nebudu, ale celkově se dá říci že návštěvnost roste a Požáry si budují stále silnější pozici. Stali jsme se i partnerem společnosti Falcon při uvedení nového filmu o hasičích Okrsek 49.

Letos také bohužel ukončilo z finančních důvodů svou existenci Rádio Požáry. Doufáme že to není navždy a že v budoucnu se nám podaří jeho vysílání obnovit.

Za redakci děkuji všem našim spolupracovníkům a dopisovatelům, tiskovým mluvčím krajů, i všem čtenářům a přeji mnoho štěstí a úspěchu v novém roce. Zachovejte nám přízeň i v roce 2005.

Luboš Samec
šéfredaktor
Požáry.cz
Sdílet