Středa 8. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.

Nové POŽÁRY.cz? Ano.

Po dvou letech je to tu zase, jsme tu s novým systémem.

Co je lepší? Snad všechno.

I přes veškerou snahu o vychytání všech chyb a chybiček se může stát, že vám něco nebude fungovat. Hlášení o chybách přijímáme na e-mailu michal.safus@pozary.cz. Děkujeme.

Bazar

Zavedli jsme rozdělení do kategorií. Staré inzeráty zatím nejsou rozčleněné, ale dejte nám čas do konce víkendu a vše pro vás rozčleníme. Nové inzeráty se již vkládají do kategorií, není problém si tedy vyfiltrovat pouze auta, pokud například váš sbor hledá nový přírůstek do vozového parku.

Diskuze a komentáře

Hodnocení příspěvků pomocí plusů a mínusů (mohou pouze registrovaní čtenáři) jistě vzbudí ohlasy. Negativní či pozitivní? To se uvidí.

Vyslyšeli jsme prosby uživatelů a také jsme zavedli možnost opravit svůj příspěvek. Po přidání příspěvku máte pět minut na to, abyste si po sobě příspěvek přečetli a opravili. Následně bude zveřejněn pro všechny.

Členění do krajů

Dlouho jsme tuto funkci plánovali – možnost nechat si vypsat události jen z kraje, který vás zajímá. Bohužel nás ve výsledku předběhli dva konkurenční portály, věříme však, že tato funkce pro vás bude mít alespoň nějaký přínos.

Členění do štítků

Zajímají vás jen požáry či nehody? Najeďte na menu „Události“, chvilku počkejte a šup, máte možnost zobrazit si pouze typy událostí, které vás zajímají. Ve stejném duchu připravujeme během krátké doby také rubriku Technika.

Uživatelský profil

Lepší přehled o vašich komentářích a diskuzích, lepší správa inzerátu, všechny přijaté i odeslané vzkazy, to jsou jen některé z novinek, které najdete ve svém profilu.

Jak aktivovat účet?

Na novém webu jsme zavedli pravidlo jeden uživatel = jeden email. Všechny účty se tak musí aktivovat (klikněte na „přihlášení“ vpravo nahoře, následně na upozornění „POZOR! …“ a svůj účet si aktivujte.

Pokud se vyskytne jakýkoliv problém, nebojte se obrátit přímo na e-mail michal.safus@pozary.cz a během neděle vše vyřešíme k vaší plné spokojenosti.

Co dalšího?

Víme, že www.pozary.cz nejsou jen o funkčnosti a vzhledu, ale také o obsahu, proto v nejbližších dnech připravujeme velice zajímavé čtení například z historie. Ale my toho připravujeme mnohem, mnohem více… Záři bude ještě hodně zajímavé.

Nápady?

Nikdy nebyla vhodnější doba pro vaše nápady. Neděláme web pro sebe, ale pro vás, oceníme tedy jakékoliv připomínky. Děkujeme.

Sdílet